Justine’s™ to firma pochodząca z Nowej Zelandii. Została założona w 2005 roku i od tego czasu zyskała duże grono wiernych fanów. Specjalizuje się w produkcji bezglutenowych ciastek o podwyższonej zawartości białka. Wszystkie produkty powstają w certyfikowanej placówce, w której wdrożono system HACCP (System Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontrolnych, z ang. Hazard Analysis and Critical Control Points System).
Firma Justine’s™ przywiązuje dużą wagę do składników, z jakich wytwarza swoje produkty. Współpracuje z wieloma lokalnymi dostawcami, stawia na wysoką jakość surowca, unika sztucznych dodatków. Produkty dostępne w ofercie firmy są wolne od cukru i oparte na słodzikach przyjaznych diabetykom. Ponadto nie zawierają pszenicy ani glutenu - posiadają licencjonowany znak Przekreślonego Kłosa, co oznacza, że mogą być spożywane przez osoby chore na celiakię.